• info@belkoi.be
  • +32 (0)479 37 40 04

Vertrouwen? Dat moet je verdienen!

Vertrouwen?  Dat moet je verdienen!

We begrijpen dat Belkoi als nieuwe speler in het koigebeuren nog niet het vertrouwen geniet bij menig koiliefhebber zoals andere koidealers.

En dat is niet meer dan normaal, want dat vertrouwen moet je verdienen.

We hopen echter dat we de komende maanden en jaren tal van koiliefhebbers kunnen overtuigen met onze kwaliteit en service.

Want niet alleen bieden wij kwalitatieve koi aan aan erg concurrentiële prijzen, maar tevens kan je bij Belkoi informeren voor tal van benodigdheden voor uw koi.

Voeders, medicatie en andere benodigdheden. 

 

Informeer ernaar en als wij uw gewenste product kunnen aanbieden, dan zijn wij overtuigd dat wij die aan een scherpe prijs kunnen afleveren.

Verder proberen wij onze service te garanderen door à la carte beschikbaar te zijn.

Wij passen ons aan aan de beschikbaarheid van onze klanten. Een mailtje of telefoontje zijn voldoende om een afspraak op uw maat te maken.

 

Voor de selectie van onze koi werken wij samen met tussenpersonen waarop we 100% kunnen vertrouwen. Dit zijn mensen die hun kennis en ervaring in de strijd gooien om in onze opdracht de beste selectie te bekomen. Zij zijn vertrouwd met de Japanse (koi)cultuur en kunnen koi aankopen aan gunstigere prijzen dan menig nieuwkomer zou bekomen. Het is een voorrecht voor Belkoi om op deze mensen te kunnen rekenen.  Dankzij hen kunnen wij de beste kwaliteit van koi aanbieden aan scherpe prijzen. Ook geven we hen vaak een opdracht om bepaalde koi aan te kopen op koiveilingen van gerenommeerde koikwekers. Zo zijn wij in staat om topkoi aan te bieden.

Kom gerust eens langs. Wij nemen graag de tijd om u onze koi te tonen of om gezellig een kop koffie te drinken en te chatten over het koigebeuren.

Een afspraak maken om onze Koi te bezichtigen?

Contacteer Ons